Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Adrian Miedzinski förlänger!

Featured Image

I början av veckan presenterade vi att Szymon Wozniak var klar för säsongen 2022. När vi nu avslutar den kan vi presentera ytterligare en polsk förare som tar plats i nästa års trupp när vi glädjande kan berätta att Adrian Miedzinski har valt att stanna i Rospiggarna!

Adrian Miedzinski, som representerade oss under säsongerna 2006 & 2007, valde inför årets säsong att göra comeback i Rospiggarna. Med sin kämpaglöd och vinnarmentalitet blev han snabbt en stor publikfavorit. På meritlistan finns bland en GP-seger samt ett individuellt guld i polska U21-mästerskapet inskrivet.

Adrian Miedzinski:

”- Jag är glad över att få representera Rospiggarna även nästa säsong. Vi har ett bra lag och jag tror vi kommer vara ännu starkare nästa år. Jag ser fram emot den nya säsongen och hoppas att arenan kommer vara full av fans som stöttar oss för att gå så långt som möjligt. Vi ses 2022!”

Sportchefen Thomas Viktorsson:

”- För oss var det en självklarhet att förlänga med Adrian Miedzinski. Han är en stabil förare som har bra ordning på sin utrustning och han tar väldigt ofta tar de där viktiga poängen. Adrian ger alltid allt på banan och hittar dessutom bra på Credentia Arena. Med Miedzinskis underskrift börjar nu ett extremt jämnt lag ta sin form. Vi kommer vara konkurrenskraftiga på alla positioner och motståndarna kommer få slita hårt för varje poäng i varje match.”

Vi är glada över att Adrian Miedzinski har valt att förlänga. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2022 och hans ingångssnitt kommer bli 1,709.

Foto: Roffe Lundstedt / www.speedwayfoto.com

Dela nyheten: