Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Adrian Miedzinski klar för säsongen 2021!

Featured Image

Rospiggarna har nu endast en plats kvar att fylla för förare som har över 0,500 i snitt efter att Adrian Miedzinski blir nästa förare att ta plats i årets trupp. Adrian som representerade Rospiggarna säsongerna 2006 & 2007 fanns även med i fjolårets tilltänkta trupp men på grund av coronapandemin uteblev comebacken. Nu välkomnar vi honom till Rospiggarnas trupp 2021!

Adrian Miedzinski:

”- Jag är glad över att återvända till Hallstavik och över att kunna jobba tillsammans med de trevliga människorna som finns i föreningen. Jag hoppas att fansen kommer att bli nöjda över årets resultat och att vi kommer kunna köra för publik igen.”

Lagledare Peter Jansson:

”- Adrian Miedzinski är en väldigt rutinerad förare som jag känner väl sedan tiden i Vargarna. Han ger alltid 110% på banan och bjuder alltid publiken på väldigt spektakulära heat med sin tuffa och hårda körning. Adrian besitter en stor vinnarmentalitet och är en stabil kille som jag har full respekt för och som kommer att bli en stor tillgång för Rospiggarna. Han har kört i Sverige i många år så han vet vad som krävs i elitserien samt hittar runt på alla banor. Jag ser honom som ett mycket bra tillskott till vår trupp.”

Vi är glada över att Adrian Miedzinski har valt att ansluta till oss. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021 och hans ingångsnitt kommer att bli 1,500.

Dela nyheten: