Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Andrey Kudriashov klar för säsongen 2021!

Featured Image

Rospiggarnas lagbygge fortsätter och vi kan nu presentera att den fyrfaldige ryska mästaren Andrey Kudriashov blir den fjärde föraren att ta plats i nästa års trupp. Andrey var tänkt att debutera i Rospiggarna redan under årets säsong men på grund av coronapandemin uteblev Sverigedebuten. Nu välkomnar vi honom till Rospiggarnas trupp 2021!

Andrey Kudriashov:

”- Det känns bra att ha skrivit ett kontrakt med Rospiggarna. Jag har alltid velat köra i svenska ligan och känner mig tacksam över att klubben ger mig chansen. Jag hoppas jag kommer köra in många poäng för att bevisa att valet av mig var ett bra val.”

Lagledare Peter Jansson:

”- Andrey Kudriashov är en otroligt bra förare som jag vet är en riktig kämpe och som aldrig ger upp utan kämpar till sista varvet. Jag tycker det är synd att vi inte fick bekanta oss med honom under 2020 så det var ett ganska naturligt val att få med honom i nästa års trupp. Jag tror att han kommer bli en frisk fläkt i BAUHAUS-ligan. Han är en trevlig person och är en professionell idrottsman som passar perfekt i vårt lag. Han kommer tillföra en väldigt stark vinnarmentalitet till laget och jag tror att han kommer bli en stor publikfavorit i Hallstavik. Han har bra starter och kör full gas i fyra varv.”

Vi är oerhört glada över att Andrey Kudriashov har valt att köra för oss under nästa säsong. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021 och hans ingångssnitt kommer att bli 1,250.

Dela nyheten: