Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Antonio Lindbäck stannar i Rospiggarna

Featured Image

Under årets säsong gjorde en av Sveriges mest meriterade förare debut i Rospiggarna. En meritlista innehållandes bland annat GP-segrar, svensk mästare både i lag och individuellt samt dubbla lag-VM-guld. När lagbygget inför säsongen 2024 nu pågår för fullt kan vi presentera Antonio Lindbäck som nästa pusselbit att falla på plats.

Antonio Lindbäck:

”- Det känns väldigt bra att stanna. Jag trivs väldigt bra i Rospiggarna med allt från lagledare till lagkamrater och föreningen. Att signa ett år till var inga konstigheter. Det är en väldigt professionell klubb som jobbar på ett bra sätt. Jag längtar till nästa säsong!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns bra att Antonio vill fortsätta hos oss. Han har kommit in i föreningen på ett bra sätt och det känns tryggt att ha med honom även nästa år. Det är en kille som alltid bjuder publiken på bra speedway och som kan gå ut och göra det mest oväntade. När han får allting att stämma dominerar han på banorna vilket vi fick se flera gånger under årets säsong. Jag vet att han känner sig riktigt taggad på 2024.”

Dela nyheten: