Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Årets första laguppställningar är här!

Featured Image

Hemmapremiären av BAUHAUS-ligan 2023 är bara två dagar bort och årets första laguppställningar har precis släppts. På tisdag fyller vi Credentia Arena då vi gästas av regerande mästarna Eskilstuna Smederna!

Efter en lång väntan är det nu inte långt kvar innan starttejpen går upp i Hallstavik. Årets säsong blir också vår tionde raka elitseriesäsong efter att vi tog steget upp till högstaligan igen då vi besegrade Örnarna i finalen av allsvenskan 2013. Till årets säsong har vi haft förmånen att många svenska förare har valt att köra för oss vilket märks redan i premiäruppställningen där fyra förare innehar svensk licens.

Rospiggarna ställer upp med följande lag:
1. Kai Huckenbeck
2. Victor Palovaara
3. Timo Lahti
4. Grzegorz Zengota
5. Antonio Lindbäck
6. Dimitri Bergé
7. Kim Nilsson (K)

Lagledare: Peter Jansson, Emil Lindqvist & Piotr Zyto

Smedernas laguppställning:
1. Michael Jepsen Jensen (K)
2. Mateusz Swidnicki
3. Robert Lambert
4. Patryk Wojdylo
5. Jaimon Lidsey
6. Philip Hellström Bängs
7. Joel Andersson

Lagledare: Jerker Eriksson, Stefan Jarl & Felix Andersson

Vi har i år valt att sänka priserna på entrébiljetterna, detta för att kompensera vår publik för de höga priserna på drivmedel. Säkra dina biljetter redan nu via tickster.com.

Nytt för i år är att varje hemmamatch kommer ha ett eget tema. Det kan vara uppvisning, en tävling där man får rösta fram sin favorit eller dylikt. Temat för tisdagens match är EPA-traktor. Gilla eller följ vår facebooksida Rospiggarna Speedway Event för att få reda på all information om våra matchteman.

Varmt välkomna till Credentia Arena!

Dela nyheten: