Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Årets snittraket Victor Palovaara stannar!

Featured Image

En viktig pusselbit i nästa års lagbygge har fallit på plats. Efter att ha fått sitt stora genombrott under årets säsong har den leende värmlänningen Victor Palovaara glädjande nog valt att förlänga.

Victor, som representerade oss i allsvenskan 2013, gjorde under årets säsong comeback i Rospiggarna. Återkomsten blev en stor succé och efter att ha höjt sitt snitt från 0,500 till 1,658, bjudit på publikvänlig och övertygande körning samt spridit en enorm glädje i laget som smittade av sig på hela föreningen blev han snabbt en stor publikfavorit. Utöver att Victor var en avgörande del i vårt SM-brons var han även en av guldhjältarna när Valsarna vann allsvenskan, fanns med i det laget som representerade Sverige i Speedway Of Nations, var första banreserv under Målillas GP samt slutade på en fjärdeplats i årets individuella SM-final.

Victor Palovaara:

”- Jag är nöjd över att vara kvar i Rospiggarna även under säsongen 2023. Jag hade min bästa säsong än så länge i karriären i år och tror vi kan bygga vidare på det även nästa år. Det ska bli jättekul att få köra för klubben och få träffa alla rospiggsfans till våren.”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det är en oerhört viktig förlängning som fallit på plats. Victor är en jätteviktig kugge i nästa års lagbygge. Han var en av de bästa svenska förarna i årets elitserie och fick sin stora genombrottssäsong i år. Jag hade det på känn när vi värvade honom och är oerhört glad för hans skull att allt slit som hela hans team har lagt ned succesivt lönat sig. Han tog steg under hela säsongen och jag är helt övertygad om att han kommer ta ytterligare ett par steg till nästa säsong och att han kommer fortsätta utvecklas.”

Vi är glada över att Victor har valt att stanna i Rospiggarna. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2023 och hans ingångssnitt kommer bli 1,641.

Dela nyheten: