Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Bortamatch väntar för ett taggat Rospiggarna

Featured Image

Efter förra veckans uppehåll då den individuella SM-finalen avgjordes är det nu dags att ge sig in i hetluften igen. Bortamatch väntar mot tabellfyran Piraterna.

Med nyvunnet självförtroende efter segern hemma mot Dackarna beger vi oss nu till Motala med hoppet om att för andra året i rad besegra Piraterna på bortaplan. Jämfört med hemmamatchen för två veckor sedan gör vi en förändring då vi välkomnar Andreas Lyager till laget. Nämnvärt är att vår reservduo har ett förflutet i Piraterna.

Kvällens startsjua:

1) Andreas Lyager

2) Victor Palovaara

3) Wiktor Przyjemski

4) Kai Huckenbeck

5) Antonio Lindbäck (K)

6) Jakub Jamróg

7) Oskar Polis

Våra motståndare har inlett säsong med två vinster och en förlust. De ställer bland annat upp med tidigare VM-trean Maciej Janowski, bröderna Pawlicki samt nyförvärvet Mathias Thörnblom.

Piraternas laguppställning:

1) Maciej Janowski (K)

2) Pawel Przedpelski

3) Przemyslaw Pawlicki

4) Vaclav Milik

5) Piotr Pawlicki

6) Jonathan Ejnermark

7) Mathias Thörnblom

 

Se matchen hemifrån:

Har du inte möjlighet att medverka på plats ikväll kommer matchen sändas live på ESS-play. För att se sändningen behöver du ha ett månadsabonnemang för 349kr/månaden. Som månadsabonnent på ESS-play kommer du även kunna se alla matcher i BAUHAUS-ligan 2024.

Länk till sändningen:

https://www.ess-play.com/livestream/s-piraterna-rospiggarna-qceo

 

50/50-lotteriet

Vill du stötta Rospiggarna hemifrån TV-soffan. Köp då en lott och var med i vårt 50/50-lotteri. Allt överskott går direkt till våra ungdomar, prova-på-verksamhet samt vår nya speedwayskola.

Klicka på länken nedan och köp din lott redan nu:

https://lotty.se/rospiggarnaspeedway

En lott kostar 20 kronor men det går också att köpa flera vid samma köp. Observera att lottpriset är förinställt på 5 lotter för 100 kronor, detta ändrar du enkelt till antalet du önskar köpa.

Vinnaren meddelas via SMS efter dragningen som sker efter kvällens bortamatch. Vinnaren får en länk på SMS där vinsten hämtas ut direkt.

Stort tack för ditt stöd!

 

Första heatet startar klockan 19:00.

Dela nyheten: