Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Brittisk mästare ansluter till truppen!

Featured Image

I söndags, 31 juli, var sista dagen för att göra ändringar i truppen. Vi valde att agera och kan nu hälsa fjolårets brittiska mästare Adam Ellis välkommen till Rospiggarna!

Adam Ellis var under årets säsong kontrakterad hos Dackarna men har nu valt att ansluta till oss. På meritlistan finns även två guld i det individuella brittiska juniormästerskapet samt ligaguld i brittiska högstaligan Premiership inskrivet. Utöver oss kör Ellis även för bland annat Lokomotiv Daugavpils i polska tredjeligan där han är lagkamrat med Rospiggsförarna Victor Palovaara & Kevin Juhl Pedersen.

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns roligt att Adam Ellis ansluter till truppen. Han är en duktig förare som har haft lite oflyt med skador tidigare men som är seriös i sin satsning och är sugen på att köra speedway. Han blev brittisk mästare förra året och är en trevlig kille som kommer passa bra in i gruppen. Vi ville bredda truppen ytterligare på de olika positionerna. Vårt mål är att ta oss till slutspelet och när vi väl är där vill vi ha en bred och jämn trupp där vi kan välja mellan flera förare. Det ska bli spännande att se vad Adam Ellis kan lyckas åstadkomma i Rospiggarna.”

I och med att Adam Ellis tar en plats i truppen innebär det att Adrian Miedzinski får lämna. Kontraktet med Ellis sträcker sig säsongen ut och hans ingångssnitt kommer bli 1,250.

Dela nyheten: