Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Bygdens finska son förlänger!

Featured Image

Många har undrat, väntat och hoppats. Nu på julafton kommer vi med en julklapp till alla rospiggsfans. Rospiggsprofilen Timo Lahti är klar för sin tolfte säsong hos oss!

Med sin jämna körning, förmåga att aldrig ge upp och med sin finska sisu har Timo Lahti både lämnat stora avtryck i rospiggshistorien samt blivit en stor publikfavorit under sina år i klubben. Han är Finlands mest meriterade förare och på meritlistan finns bland annat sju guld i det individuella finska mästerskapet samt elitserieguld med oss men han har även representerat Finland i Speedway Of Nations.

Lagledare Peter Jansson:

”- En väldigt viktig pusselbit har fallit på plats. Timo är en av de bästa förarna vi har haft i Rospiggarna. Han är en stabil poängplockare och tittar man tillbaka på de senaste säsongerna har han alltid levererat. Vi vet vart vi har varandra, han är en bra starter och har alltid bra grejer. Det känns som att han och Kim är väl inkörda i Rospiggarna men jag tror även att många fans har tagit både Kai och Victor till sina hjärtan. Med de fyra som har valt att förlänga vi en stark stomme som verkligen är hemmastadda och trygga i Hallstavik. Det känns riktigt roligt att kunna presentera den här julklappen!”

Vi är glada över att Timo Lahti har valt att stanna hos oss. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2023 och hans ingångssnitt kommer bli 1,597.

Dela nyheten: