Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dags för bortapremiär

Featured Image

Drygt åtta månader har gått sedan vi körde bortamatch senast. Då var det semifinal mot Västervik. När det nu är dags för årets första bortamatch står återigen Västervik för motståndet.

Efter förra veckans förlust hemma mot Lejonen är det ett revanschlystet gäng rospiggsförare som ställer sig vid starttejpen ikväll. Vi kommer göra en förändring jämfört med hemmapremiären och välkomnar polska framtidslöftet Sebastian Szostak till laget.

Kvällens startsjua:
1) Dimitri Bergé
2) Jakub Jamróg
3) Wiktor Przyjemski
4) Sebastian Szostak
5) Antonio Lindbäck
6) Oskar Polis
7) Victor Palovaara

Västervik inledde säsongen med seger borta mot Vargarna förra veckan. I motståndarlaget får vi bland annat se tidigare rospiggsförare som Robert Lambert, Max Fricke och Luke Becker.

Västerviks laguppställning:
1) Robert Lambert
2) Mads Hansen
3) Max Fricke
4) Bartosz Smektala
5) Jacob Thorssell
6) Anton Karlsson
7) Luke Becker

Se matchen hemifrån:

Har du inte möjlighet att medverka på plats i Västervik ikväll kommer matchen sändas live på ESS-play. För att se sändningen behöver du ha ett månadsabonnemang för 349kr/månaden. Som månadsabonnent på ESS-play kommer du även kunna se alla matcher i BAUHAUS-ligan 2024.

Länk till sändningen:

https://www.ess-play.com/livestream/s-vastervik-rospiggarna-u2rnxd

50/50-lotteriet

Vill du stötta Rospiggarna hemifrån TV-soffan. Köp då en lott och var med i vårt 50/50-lotteri. Allt överskott går direkt till våra ungdomar, prova-på-verksamhet samt vår nya speedwayskola.

Klicka på länken nedan och köp din lott redan nu:

https://lotty.se/rospiggarnaspeedway

En lott kostar 20 kronor men det går också att köpa flera vid samma köp. Observera att lottpriset är förinställt på 5 lotter för 100 kronor, detta ändrar du enkelt till antalet du önskar köpa.

Vinnaren meddelas via SMS efter dragningen som sker efter matchen borta mot Västervik .
Vinnaren får en länk på SMS där vinsten hämtas ut direkt.

Stort tack för ditt stöd!

Första heatet startar klockan 19:00.

Dela nyheten: