Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dags för hemmamatch

Featured Image

Efter två tuffa matcher mot ligans topptippade lag tar vi ikväll nya tag. Säsongens andra hemmamatch väntar och för motståndet står regerande mästarna Dackarna.

Till kvällens match är vår VM-förare Kai Huckenbeck tillbaka i laget. På grund av nyckelbensskada på Dimitri Bergé kommer vi tillämpa riders replacement för honom.

Rospiggarna:
1. Jakub Jamróg
2. Dimitri Bergé (R/R)
3. Kai Huckenbeck
4. Wiktor Przyjemski
5. Antonio Lindbäck (K)
6. Victor Palovaara
7. Oskar Polis

Dackarna har inlett säsongen med en vinst och en förlust. I motståndarlaget får vi bland annat se tidigare rospiggsförare som Timo Lahti & Andzejs Lebedevs.

Dackarna:
1. Timo Lahti
2. Daniel Bewley
3. Brady Kurtz
4. Ryan Douglas
5. Andzejs Lebedevs (K)
6. Noel Wahlquist
7. Filip Hjelmland

Aktiviteter i eventbyn

Matchstart är som vanligt klockan 19:00 men vi kan lova er att ni vill vara med redan från 17:00 när grindarna öppnar. I vår eventby som ligger i anknytning till entréerna kommer det fullmatat med aktiviteter för hela familjen. Hoppborg, mjukglass, popcornmaskin, NYC Burgers foodtruck, gratis kaffe från Lindvalls och nya supporterprylar är bara ett axplock av det du kan ta del av.

Ytterligare glädjande nyheter är att tidigare väskförbudet nu är slopat.

Säkra dina biljetter till matchen via tickster.se

Varmt välkomna till Hisstech AB Arena – arenan där det händer!

Dela nyheten: