Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Final eller inte – ikväll avgörs det

Featured Image

Slutspelet pågår för fullt och ikväll har det blivit dags för returmötet av semifinalerna. Efter att ha förlorat borta mot Västervik med 37-53 har de ett övertag med sexton poäng som vi måste ta ikapp. Vi står inför en tuff uppgift men vi är också medvetna om vad vi är kapabla till på vår hemmabana och med fjolårets kvartsfinal i minnet kommer vi ge allt för att ta oss vidare till final.

Rospiggarna:
1. Antonio Lindbäck
2. Kim Nilsson (K)
3. Kai Huckenbeck
4. Dimitri Bergé
5. Luke Becker
6. Niels-Kristian Iversen
7. Victor Palovaara

Västervik:
1. Bartosz Smektala
2. Tai Woffinden
3. Gleb Chugunov
4. Mads Hansen
5. Fredrik Lindgren (K)
6. Anton Karlsson
7. Jacob Thorssell

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns som allt vi har gjort under säsongen har lett fram till det här och nu måste vi ta ut det sista lilla vi kan. Vi vet hur det känns att åka ut i en semifinal men i år vill vi ta reda på hur det känns att stå i en efterlängtad final. Det är ett jättetufft läge då vi har sexton poäng att hämta in så det gäller att vi får till en fullträff ikväll och hämtar in så mycket det går redan från start. Vi har satt ihop laget för att kunna gå ut hårt från början och får även in en utvilad och frisk förare i Victor Palovaara som har visat fin form nu på slutet. Vi har allting att vinna och ingenting att förlora!”

Ska vi kunna vända det här behöver vi ert stöd. Ta gärna med dig hela familjen, en kompis eller en kollega och var med oss i kampen om en finalplats!
Säkra dina biljetter redan nu via tickster.com

Första heatet startar klockan 19:00.

Tillsammans ser vi till att fylla Credentia Arena!

Dela nyheten: