Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Förändringar på marknadsavdelningen

Featured Image

På vårt informationsmöte i juni blev det mycket prat och oro om vår ansträngda ekonomi. Nu med facit i hand kan vi konstatera att ekonomin fortfarande är ansträngd och att alla de som tippade Rospiggarna sist i tabellen hade fel. Vi är mycket stolta och tacksamma till elitlaget på det sättet de genomfört säsongen.

Då vår ekonomi sett likadan ut under många år är vi inför 2024 övertygande om att en offensiv utveckling av organisationen är ett måste. Därför är vi glada att kunna presentera The TeamSupport som kommer vara vår marknads- och reklamavdelning framöver.

Ni som vill veta mer är välkomna till Folkets Hus i Hallstavik onsdagen 27 september klockan 18.00 för en presentation av The Teamsupport, tankarna med samarbetet samt styrelsens tankar om den gångna säsongen men även den kommande. Lagledare Peter Jansson kommer också finnas på plats för att prata säsongen 2024.

Anmälan görs till: info@rospiggarna.nu

Vi bjuder på fika.

Varmt välkomna!

Dela nyheten: