Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ikväll inleder vi dubbelmötet mot Smederna

Featured Image

Två matcher på två dagar. Fem viktiga poäng står på spel och för motståndet står Smederna.

Vi är halvvägs igenom grundserien av årets Bauhaus-ligan när det nu är dags för dubbelmöte mot tabelltrean Smederna. Vi inleder ikväll borta i Eskilstuna för att sedan köra returen hemma i Hallstavik under morgondagen.

Till kvällens match är Kai Huckenbeck tillbaka efter ett kortare skadeuppehåll. Kai hade en bra tävling i lördagens GP där han slutade sexa och kommer tillbaka med en fin form. Vi välkomnar också nyförvärvet tillika världsmästaren Artem Laguta till laget som ikväll gör sin första match i Rospiggsoverallen.

Kvällens laguppställningar:
Rospiggarna:

1. Antonio Lindbäck
2. Andreas Lyager
3. Artem Laguta
4. Jakub Jamróg
5. Kai Huckenbeck
6. Victor Palovaara
7. Wiktor Przyjemski

Smederna:

1. Maksym Drabik
2. Frederik Jakobsen
3. Michael Jepsen Jensen
4. Patryk Wojydlo
5. Rohan Tungate
6. Joel Andersson
7. Philip Hellström Bängs

Se matchen hemifrån:

Har du inte möjlighet att medverka på plats ikväll kommer matchen sändas live på ESS-play. För att se sändningen behöver du ha ett månadsabonnemang för 349kr/månaden. Som månadsabonnent på ESS-play kommer du även kunna se alla matcher i BAUHAUS-ligan 2024.

Du kan också välja att köpa matchen separat för 249kr. Då har du endast tillgång till den matchen men kan se den både live och i efterhand.

Länk till sändningen: https://www.ess-play.com/livestream/s-smederna-rospiggarna-6mhaee

50/50-lotteriet:

Vill du stötta Rospiggarna hemifrån TV-soffan. Köp då en lott och var med i vårt 50/50-lotteri. Allt överskott går direkt till våra ungdomar, prova-på-verksamhet samt vår nya speedwayskola.

Klicka på länken https://lotty.se/rospiggarnaspeedway och köp din lott redan nu.
Notera att vi har två lotterier den här veckan då det är två matcher.

En lott kostar 20 kronor men det går också att köpa flera vid samma köp. Observera att lottpriset är förinställt på 5 lotter för 100 kronor, detta ändrar du enkelt till antalet du önskar köpa.

Vinnaren meddelas via SMS efter dragningen som sker efter kvällens bortamatch. Vinnaren får en länk på SMS där vinsten hämtas ut direkt.

Första heatet startar klockan 19:00. Ikväll kommer ni få se ett revanschsuget Rospiggarna ute på banan!

Dela nyheten: