Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ikväll väntar returmötet mot Indianerna!

Featured Image

Efter att ha vunnit två av tre matcher under inledningen på årets säsong kommer vi från två tuffa matcher. Förra veckans förlust hemma mot Indianerna har nu blivit till tändvätska och det är ett taggat Rospiggarna som är på väg till Kumla med siktet inställt på revansch när returmötet väntar.

Indianerna parkerar för tillfället på en andraplats i tabellen efter tre vinster samt en förlust. Motståndarlaget väljer att göra en förändring i kvällens uppställning då VM-föraren tillika tidigare rospiggsföraren Max Fricke är tillbaka i startsjuan.

Indianerna:
1) Szymon Wozniak (K)
2) Krzysztof Buczkowski
3) Max Fricke
4) Rohan Tungate
5) Jason Doyle
6) Jonatan Grahn
7) Gustav Grahn

Lagledare: Peter Johansson & Kai Salonen

Med två vinster samt tre förluster ligger Rospiggarna just nu på en sjätteplats i tabellen. Även vi väljer att göra lite förändringar då Antonio Lindbäck är tillbaka i laget samtidigt som nyförvärvet Luke Becker gör debut i rospiggsoverallen redan ikväll.

Rospiggarna:
1) Antonio Lindbäck
2) Kai Huckenbeck (R/R)
3) Wiktor Przyjemski
4) Luke Becker
5) Kim Nilsson (K)
6) Johannes Stark
7) Victor Palovaara

Lagledare: Peter Jansson & Piotr Zyto

Lagledare Peter Jansson:

”- Det kommer bli en otroligt tuff bortamatch. Vi såg redan förra veckan att Indianerna har ett jämnt och bra lag och till kvällens match är även Max Fricke tillbaka. Precis som vanligt gäller det att vi är med från första heatet och verkligen är på tårna. Vi är enormt sugna på revansch efter hemmaförlusten förra veckan. Vi får tillbaka Antonio Lindbäck i laget som hittar runt bra på banan i Kumla efter att tidigare ha kört för Indianerna samtidigt som Luke Becker kommer in direkt vilket känns spännande.”

Har du inte möjlighet att medverka på plats i Kumla ikväll kommer matchen sändas live på ESS-play. För att se sändningen behöver du ha ett månadsabonnemang för 249 kr/månaden. Som månadsabonnent på ESS-play kommer du även kunna se alla matcher i BAUHAUS-ligan 2023.

Första heatet startar klockan 19:00. Nu kör vi!

Dela nyheten: