Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inför hemmapremiären mot Indianerna!

Featured Image

Idag har det gått 260 dagar sedan Rospiggarnas senaste hemmamatch i högsta serien då vi mötte Västervik i kvartsfinalen. Det har varit en lång väntan men ikväll är det äntligen dags för årets första hemmamatch då vi välkomnar Indianerna till Credentia Arena!

I Indianernas lag får vi bland annat se Rospiggsbekanta förare som Max Fricke, Joel Andersson & Ludvig Lindgren som samtliga har kört för oss tidigare samt de unga framtidslöftena Jonatan Grahn & Gustav Grahn.

Indianernas laguppställning:
1. Niels-Kristian Iversen (K)
2. Joel Andersson
3. Adrian Gala
4. Ludvig Lindgren
5. Max Fricke
6. Jonatan Grahn
7. Gustav Grahn

Lagledare: Peter Johansson & Kai Salonen

För Rospiggarna får vi ikväll se samma lag som förra veckan tog sig an Vetlanda.

Rospiggarnas laguppställning:
1. Kim Nilsson (K)
2. Patryk Dudek
3. Kai Huckenbeck
4. Oleg Mihailov
5. Timo Lahti
6. Daniel Henderson
7. Oscar Holstensson

Lagledare: Peter Jansson

Lagledare Peter Janssons tankar inför kvällens match:

”- Det känns spännande och pirrigt inför kvällens hemmapremiär och det ska bli kul att äntligen få köra för publik igen. Det kommer tillföra mycket energi och göra killarna extra taggade. Vi möter ikväll ett bra lag med flera förare som kör bra i Hallstavik men vi vet också att vi är väldigt starka på vår hemmabana. Känslan i laget är bra efter förra veckans match. Vi behöver lyfta oss på några positioner men det kommer vi att göra ikväll. Klockan 21:00 kommer jag tillsammans med de andra killarna i laget gå ut och ta emot blommor och tacka publiken för det oerhörda stödet som de har givit oss under matchen efter en stark laginsats.”

Tävlingen kommer sändas live på C:Mores Sportkanalen.
Du kan också se matchen i efterhand på ESS-play från och med klockan 00:00.

Vi kommer även köra liverapportering på Rospiggarnas Facebooksida!

Var med och utse matchens bästa Rospiggsförare!

Även i år kommer du kunna vara med och utse vem som var ”Matchens Rospigg”. Diplomet kommer att delas ut till den förare som ni fans har röstat fram till matchens bästa Rospiggsförare.

Röstningen äger rum på Rospiggarnas Facebooksida och startar efter Heat 12 och stängs direkt efter Heat 15 är kört och matchen är avslutad. Den föraren som har fått flest antal röster när omröstningen stängs koras till ”Matchens Rospigg”.

Första heatet startar klockan 19:00.

Vi är taggade på att ta revansch! Nu kör vi!👊

Dela nyheten: