Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inför kvällens hemmamatch mot Västervik!

Featured Image

Efter förra veckans förlust borta i Småland är det nu ett revanschlystet Rospiggarna som välkomnar Västervik till Credentia Arena för kvällens returmöte.

Västervik har inlett årets säsong starkt och ligger för tillfället på en andraplats i tabellen med fem vinster och ett oavgjort resultat. De kommer till största delen köra vidare med samma lag som i tisdags men tvingas till en förändring då Gleb Chugunov är fortsatt skadad efter en krasch i Polen i torsdags. In kommer istället den lovande australiensaren Jaimon Lidsey.

Västerviks laguppställning:
1. Bartosz Smektala
2. Jaimon Lidsey
3. Fredrik Lindgren (K)
4. Mads Hansen
5. Pawel Przedpelski
6. Anton Karlsson
7. Peter Ljung

Lagledare: Morgan Andersson & Christian Carlsson

Med två vinster och fem förluster parkerar Rospiggarna just nu på en sjätteplats i tabellen. Vi kommer ikväll göra en del förändringar då Kai Huckenbeck är tillbaka efter skadan och bildar reservparet tillsammans med Daniel Henderson samtidigt som Szymon Wozniak gör sin första match för säsongen i rospiggsoverallen och bildar par med vår lagkapten Kim Nilsson.

Rospiggarnas laguppställning:
1. Szymon Wozniak
2. Kim Nilsson (K)
3. Victor Palovaara
4. Andzejs Lebedevs
5. Timo Lahti
6. Daniel Henderson
7. Kai Huckenbeck

Lagledare: Peter Jansson

Lagkapten Kim Nilsson:

”- Det var tufft förra veckan i Västervik men det gäller att vi inte tänker för mycket på det utan laddar om och försöker vinna dagens match. Västervik har ett starkt och jämnt lag så det kommer bli tufft även ikväll samtidigt har vi hemmabana nu vilket är en stor fördel. Vi får tillbaka Kai till laget och då vår styrka i laget är jämnheten är det viktigt att vi har en sån förare på reserven för att ha bra förare från 1-7. Vi får även in Wozniak som gör sin första match för säsongen och som är en stabil poängplockare. Han har kört bra i Polen så det blir spännande att se vad han kan lyckas åstadkomma. Vi kommer ge allt ikväll och är otroligt revanschsugna!”

Vi längtar efter att få ser er på plats på arenan. Ta gärna med hela familjen, en kompis eller en arbetskamrat för att beskåda speedway i absoluta världsklass. Förboka dina biljetter redan nu via tickster.com

Biljettlänk: https://secure.tickster.com/sv/nnrzdtk2ufkjct1/hnc2553vp0wfdhb/selectproductgroup

Varmt välkomna till Credentia Arena!

Var med och utse matchens bästa rospiggsförare!

På Rospiggarnas facebooksida kan du vara med och utse vem som var ”Matchens Rospigg” under matchens gång. Diplomet kommer delas ut till den föraren som ni fans har röstat fram till matchens bästa rospiggsförare. Omröstningen startar efter heat 7 och stängs när matchen är avslutad. Den föraren som har fått flest antal röster när omröstningen stängs koras till ”Matchens Rospigg”.

Har du inte möjlighet att medverka på plats i Hallstavik kommer tävlingen sändas live på cmore.se. För att kunna se matchen via C More måste man teckna månadsabonnemanget ”C More Plus” för 299kr/månad.

Länk till C More:s livesändning: https://www.cmore.se/sportEvent/m-b1889041ffc4de11ef3c

Vi kommer även köra liverapportering på Rospiggarnas facebooksida.

Första heatet startar klockan 19:00.

Vi är taggade och kommer ge allt!

Dela nyheten: