Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inför kvällens hemmamatch mot Västervik!

Featured Image

Med tre tuffa matcher i ryggen har resultaten blivit till tändvätska och törsten av revansch har vuxit sig allt starkare. När vi ikväll välkomnar serieledande Västervik till Credentia Arena är det ett taggat Rospiggarna som vi ställer på banan!

Västervik toppar just nu tabellen efter fyra vinster samt två förluster. I motståndarlaget får vi bland annat se tidigare rospiggsförarna Jacob Thorssell & Gleb Chugunov, polska toppföraren Bartosz Smektala samt framtidslöftena Mads Hansen & Anton Karlsson.

Västervik:
1) Bartosz Smektala (K)
2) Tai Woffinden (R/R)
3) Gleb Chugunov
4) Mads Hansen
5) Jacob Thorssell
6) Anton Karlsson
7) Alexander Liljekvist

Lagledare: Morgan Andersson & Christian Carlsson

Med två vinster samt fyra förluster parkerar Rospiggarna för tillfället på en sjundeplats i tabellen. Till kvällens match är Kai Huckenbeck, Dimitri Bergé och lagkapten Kim Nilsson tillbaka i laget. Noterbart är också att med Kim, Victor & Antonio i vårt lag samt Jacob Thorssell i motståndarlaget får vi se fyra av fjolårets topp 5 från den individuella SM-finalen.

Rospiggarna:
1) Dimitri Bergé
2) Kai Huckenbeck
3) Wiktor Przyjemski
4) Luke Becker
5) Kim Nilsson (K)
6) Victor Palovaara
7) Antonio Lindbäck

Lagledare: Peter Jansson, Piotr Zyto & Emil Lindqvist

Lagkapten Kim Nilsson:

”- Jag ser fram mot en ny hemmamatch med Rospiggarna. Känslan är att vilan har gjort nytta för handen så förhoppningsvis ska den inte hämma mig lika mycket som innan. Det kommer bli en tuff match mot ett av seriens topplag men vi kommer ge allt för att vinna!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Vi kommer från tre tuffa matcher samtidigt tycker jag att det finns flera ljusglimtar som vi kan ta med från förra veckans match in till kvällens drabbning. Västervik är serieledare och har ett jämnt och bra lag men våra killar är rejält sugna på att vinna. Vi kommer ge allt och lite till!”

Vi längtar efter att att få se er på plats på arenan igen. Ta gärna med hela familjen, en kompis eller en arbetskollega för att beskåda speedway i absoluta världsklass. Säkra dina biljetter redan nu via tickster.com

Precis som vanligt kan du vara med och utse vem som är ”Matchens Rospigg” under matchens gång på vår facebook- samt hemsida. Diplomet delas ut till den föraren som ni fans har röstat fram till matchens bästa Rospiggsförare. Den föraren som har fått flest antal röster när omröstningen stängs koras till ”Matchens Rospigg”.

Första heatet startar klockan 19:00.

Varmt välkomna till Credentia Arena!

Dela nyheten: