Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inför kvällens kvartsfinal borta mot Västervik!

Featured Image

Efter att ha besegrat Västervik hemma med 59-31 går Rospiggarna in i kvällens kvartsfinal med ett övertag på 28p när returmötet väntar borta på Hejla Arena. Västervik som har visat sig vara rejält hemmastarka gick obesegrade på sin hemmabana under grundserien så det gäller att vi är på tårna även idag. Ska vi gå vidare till semifinal krävs det att vi kör in minst 32p.

Rospiggarnas laguppställning:
1. Szymon Wozniak
2. Andzejs Lebedevs
3. Victor Palovaara
4. Kim Nilsson (K)
5. Timo Lahti
6. Tomasz Gapinski
7. Daniel Henderson

Lagledare: Peter Jansson & Emil Lindqvist

Västerviks laguppställning:
1. Gleb Chugunov
2. Bartosz Smektala
3. Fredrik Lindgren (K)
4. Mads Hansen
5. Pawel Przedpelski
6. Anton Karlsson
7. Peter Ljung

Lagledare: Morgan Andersson & Christian Carlsson

Lagledare Peter Jansson:

“- Jag känner mig nervös inför ikväll vilket det ska vara när det är slutspel. Även fast vi har med oss ett bra poängövertag från förra veckan gäller det att vi åker dit lika laddade som vi var hemma sist. Västervik har ett bra lag och är väldigt hemmastarka så det gäller att vi inte släpper iväg de i början utan vi måste följa den planen vi har satt om hur vi ska köra slutspelsmatcherna och inte avvika från den. Det kommer bli en tuff uppgift men vi ser fram emot att få köra i Västervik och göra det bästa vi kan. Vår styrka är att vi kommer fyllda med självförtroende och har en bra lagsammanhållning och trygghet i gruppen. Ibland tar det tid att nå dit men jag tycker vi har gjort det riktigt bra vilket kommer spegla sig även ikväll.”

Har du inte möjlighet att medverka på plats i Västervik kommer tävlingen sändas live på cmore.se. För att kunna se matchen via C More måste man teckna månadsabonnemanget ”C More Plus” för 299kr/månad.

Länk till C More:s livesändning: https://www.cmore.se/sportEvent/m-131d6938c3d7ffb88191

Vi kommer även köra liverapportering på Rospiggarnas facebooksida.

Tävlingen startar klockan 19:00.

Vi är taggade och kommer ge allt för att gå vidare till semifinal! Nu kör vi!👊

Dela nyheten: