Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inför matchen Rospiggarna VS Västervik

Featured Image

Efter tisdagens förlust är det nu ett revanschlystet gäng Rospiggsförare som återvänder hem till Hallstavik för kvällens hemmamatch då vi välkomnar Västervik till Credentia Arena!

Motståndarna Västervik körde i tisdags hem sin första seger för säsongen då de besegrade Vetlanda hemma med 51-39 vilket gör att de just nu ligger på en sjätteplats i tabellen. I Västerviks lag får vi bland annat se de före detta Rospiggsförarna Sam Masters & John Lindman, Danske talangen Mads Hansen, framtidslöftet Anton Karlsson samt Svenska Linus Sundström som för lite mer än tre veckor sedan vann tävlingen Falco Memorial som avgjordes på Credentia Arena efter att ha kört in maximala 15p.

Västerviks laguppställning:
1) Mads Hansen
2) Anton Karlsson
3) Linus Sundström
4) Mikkel Bech Jensen (K)
5) Sam Masters
6) John Lindman
7) Philip Olofsson

Lagledare: Morgan Andersson & Christian Carlsson

Rospiggarna har hittills kört hem två segrar samt en förlust vilket gör att vi just nu ligger på en tredjeplats i tabellen. Vi kommer ikväll att ställa upp med samma lag som i tisdags.

Rospiggarnas laguppställning:
1) Rasmus Jensen (K)
2) Kenneth Hansen
3) Tomas H Jonasson
4) Kai Huckenbeck
5) Timo Lahti
6) Daniel Henderson
7) Emil Millberg

Lagledare: Peter Jansson

Lagledare Peter Janssons tankar inför kvällens match:

”- Efter tisdagens förlust är grabbarna väldigt taggade på revansch! Det gäller att studsa tillbaka nu efter förlusten och det gäller att vi steppar upp allihopa samt att vi ser till att vi kan gå ut och kriga på som vi är vana vid. Västervik kommer med ett starkt lag med flera förare som kör bra i Hallstavik. Vi vet till exempel hur bra Linus Sundström körde här under Falco Memorial samt hur bra Sam Masters & John Lindman hittar runt ovalen i Hallstavik. Det kommer bli en tuff nöt att knäcka men vi ska se till att få deras förare att inte leverera som dom brukar.

Från tisdagens förlust tar vi med oss att vi vet att vi är snabba när vi får till det. Det var några killar som hade lite stolpe ut i tisdags och som kommer att lyfta sig ikväll men framför allt så tror jag att vi tar med oss den härliga kämpaglöden som vi hade i gruppen. För att vinna kvällens match gäller det precis som förra veckan att hela laget levererar och tar poäng. Ikväll kan ni förvänta er ett heltaggat Rospiggarna som kommer att gå ut och ha väldigt roligt, bjuda på bra speedway och kämpa för varenda poäng!”

Tävlingen kommer att köras utan publik men kommer att sändas live på C More. För att kunna se matchen via C More måste man antingen köpa en matchbiljett för 149 kr eller teckna månadsabonnemanget ”C More Mycket Sport” för 199 kr/månad.

Länk till C More:s livesändning: ⬇️

https://www.cmore.se/sport/spel/13283206-rospiggarna-vastervik

Du kan även se matchen i efterhand på ESS-Play från och med klockan 00:00.

Vi kommer även att köra liverapportering på Rospiggarnas Facebooksida!

Nu kan du vara med och utse matchens bästa Rospiggsförare!

Från och med säsongen 2020 kan du vara med och utse vem som var ”Matchens Rospigg”. Diplomet kommer att delas ut till den förare som ni fans har röstat fram till matchens bästa Rospiggsförare.

Röstningen äger rum på Rospiggarnas Facebooksida och startar efter Heat 12 och stängs direkt efter Heat 15 är kört och matchen är avslutad. Den föraren som har fått flest antal röster när omröstningen stängs koras till ”Matchens Rospigg”.

Länk till körschemat: ⬇️
https://www.svemo.se/globalassets/speedway/dokumentcenter/korschema/korschema_2.15.6-7-elit.pdf

Första heatet startar klockan 19:00.

Vi är taggade på att ta revansch! Nu kör vi!👊

Dela nyheten: