Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Informationsmöte måndag 19 juni kl. 19.00!

Featured Image

Det är ingen hemlighet att Rospiggarnas ekonomi är under stor press för närvarande. Vi arbetar hårt, match efter match, för att kunna ta oss igenom säsongen och detta är vårt tydliga mål.

Våra supportrar, sponsorer och funktionärer har en enorm betydelse för Rospiggarna. Stödet vi får är helt avgörande. Omvänt så har Rospiggarna Speedway också en stor betydelse för många människor, inklusive våra partners, funktionärer och supportrar. Att ha ett elitlag i den lilla orten Hallstavik är något vi verkligen bör vara stolta över. Vi bör också vara stolta över vår starka och växande ungdomsverksamhet som idag skördar framgångar i landet.

Vi skulle gärna vilja träffa er och informera er om vår nuvarande situation och vad vi gör. För att klara av hela säsongen behöver vi ert stöd. Med detta i åtanke vill vi bjuda in er till ett informationsmöte på Folkets Hus i Hallstavik. Styrelsen kommer vara närvarande tillsammans med Peter Jansson från sportavdelningen samt lagkapten Kim Nilsson, Victor Palovaara och Kai Huckenbeck.

Ni är välkomna på måndag den 19 juni klockan 19.00. Vi kommer att bjuda på kaffe och kaka.

Plats: Folkets Hus, Hallstavik.

För att vi ska kunna planera och förbereda oss på bästa sätt skulle vi vara tacksamma om du kunde skicka ett mejl till info@rospiggarna.nu och meddela att du/ni kommer. Det hjälper oss att få en uppskattning om hur mycket kaffe vi behöver koka.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen för Rospiggarna Speedway

Dela nyheten: