Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Intensiv tävlingshelg för våra ungdomar

Featured Image

Medan slutspelet i BAUHAUS-ligan pågår för fullt börjar även ungdomsserien samt 250cc-serien närma sig sitt slut. I helgen väntar dubbla tävlingar för samtliga egna lag som vi har inom ungdomsverksamheten.

För vårt lag i ungdomsserien återstår endast tre matcher av årets säsong. Imorgon beger sig Tyr Söderblom och Fabian Magnusson till Gislaved där de utöver hemmalaget ställs mot Masarna, Dackarna/Smederna, Nässjö samt Indianerna. Dagen efter åker de vidare till Eskilstuna där de under söndagen kommer ta sig an Masarna, Smederna/Dackarna och Indianerna på nytt men också Smederna samt Västervik. Inför de tre sista omgångarna parkerar vi på en fjärdeplats i en jämn kamp om medaljerna.

Nuvarande tabelläge i ungdomsserien:
1) Gislaved Speedway: 43
2) Nässjö: 39
3) Smederna: 35
4. Rospiggarna: 33
5) Indianerna: 20
6) Dackarna/Smederna: 14
7) Västervik: 6
8) Masarna: 5

I 250cc-serien återstår det också endast två matcher för oss där båda körs nu under helgen. Första tävlingen för Dante Johansson och Jonny Eriksson är imorgon i Kumla där de kommer möta Indianerna, Smederna/Örnarna, Nässjö, Masarna samt Gislaved. På söndagen ställs de mot samma lag i Mariestad. I tabellen har vi kopplat ett bra grepp om bronsmedaljen. För vårt kombinationslag Valsarna/Rospiggarna där Elliot Carlmark kör blir det en väntan till nästa helg innan det blir körning.

Tabellen i 250cc-serien:
1) Danmark: 64
2) Lettland: 47
3. Rospiggarna: 41
4) Smederna/Örnarna: 33
5) Indianerna: 32
6) Nässjö: 24
7) Gislaved: 19
8) Masarna: 14
9) Västervik: 13
10. Valsarna/Rospiggarna: 7

Helgens tävlingar kommer också bli de sista Dante och Jonny kör i rospiggsoverallen på 250cc då båda två går upp på 500cc till nästa säsong!

Dela nyheten: