Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Johannes Stark klar för säsongen 2023!

Featured Image

Rospiggarnas lagbygge fortsätter och även den här veckan presenterar vi ett spännande nyförvärv.

11 år gammal började Johannes Stark tävla i speedway på 80cc. Johannes växte upp i Stockholm men har haft Smederna som moderklubb där han varit en del av truppen under lagets fyra senaste SM-guld. Han var även med i Masarnas trupp när de körde hem SM-guldet 2020.

Johannes Stark:

”- Jag tror kommande säsong kommer vara helt fantastisk. Det känns som jag behöver ett miljöombyte, jag har jobbat med Peter Jansson tidigare och det känns som att Rospiggarna tror på mig. Jag har inte presterat så bra på min nya hemmabana förut så det blir en utmaning och en strävan efter att lära mig och förhoppningsvis kan jag ta många poäng för oss nästa år. Jag vill alltid vinna och gör allt för att laget ska vinna. Jag ser verkligen fram emot att få representera Rospiggarna nästa säsong och hoppas att fansen gör detsamma. Vi ses på banan 2023!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Johannes Stark är en bra speedwayförare som jag ser mycket utvecklingspotential i. Han har ett genuint speedwayintresse och har gjort flera bra elitserieheat genom åren men kanske inte riktigt fått förtroendet förut. Vi har jobbat ihop tidigare så vi vet vart vi har varandra. Det är en bra och ödmjuk kille som alltid har ordning och reda på grejerna. Jag tror att 2023 kommer bli ett väldigt bra år för Johannes och det ska bli intressant att följa honom och hans utveckling.”

Vi är glada över att Johannes Stark har valt att ansluta till oss. Kontraktet är skrivet över säsongen 2023 och hans ingångssnitt kommer bli 0,500.

📸Erik Kruse

Dela nyheten: