Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Matchdag

Featured Image

Tre veckor har gått sedan vi körde hemma senast. Ikväll kan vi återigen välkomna er till Hisstech AB Arena då det har blivit dags för säsongens tredje hemmamatch. För motståndet står ligans nykomlingar Vargarna.

Med en vinst samt tre förluster ligger vi just nu på en sjundeplats i tabellen. Säsongen har bara börjat men en seger ikväll skulle vara viktig i kampen om en slutspelsplats. Till kvällens drabbning är Kai Huckenbeck tillbaka i laget samtidigt som vi välkomnar Kacper Pludra som gör sin första match i rospiggsoverallen.

𝐑𝐨𝐬𝐩𝐢𝐠𝐠𝐚𝐫𝐧𝐚:
1. Jakub Jamróg
2. Wiktor Przyjemski
3. Kai Huckenbeck
4. Kacper Pludra
5. Antonio Lindbäck (K)
6. Victor Palovaara
7. Oskar Polis

Vargarna har haft en tuff inledning på säsongen och parkerar för tillfället på en sistaplats i tabellen. Detta efter fyra förluster. I motståndarlaget får vi bland annat se tidigare rospiggsförare som Niels-Kristian Iversen, Daniel Henderson & Chris Harris.

𝐕𝐚𝐫𝐠𝐚𝐫𝐧𝐚:
1. Mateusz Tonder
2. Jakub Miskowiak
3. Niels-Kristian Iversen
4. Hubert Legowik
5. Daniel Henderson (K)
6. Chris Harris
7. Ludvig Lindgren

𝐀𝐤𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐢 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐛𝐲𝐧
Matchstart är som vanligt klockan 19:00 men vi kan lova er att ni vill vara med redan från 17:00 när grindarna öppnar. I vår eventby som ligger i anknytning till entréerna kommer det vara fullmatat med aktiviteter för hela familjen.

Säkra dina biljetter till matchen via tickster.se

Varmt välkomna till Hisstech AB Arena – arenan där det händer!

Dela nyheten: