Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Matchens sjua!

Featured Image

Årets andra hemmamatch är körd, en match som slutade i Rospiggsseger med 48-42. För att minnas tillbaka på tisdagens hemmamatch har det återigen blivit dags för tävlingen ”Matchens Sjua”.

På vår story på Instagram finns sju frågor om den gångna matchen där den personen som får flest rätt vinner två entrébiljetter till nästkommande hemmamatch. För att vara med i tävlingen går du in på vårt instagramkonto ”rospiggarnaofficial” och sedan in på storyn. Du kommer få tre svarsalternativ där du trycker på det alternativet som du tror är rätt men det gäller att vara snabb då frågorna bara finns uppe i 24 timmar.

Tävlingen avslutas imorgon, lördag 20 maj, klockan 11:00. Den personen som får flest rätt vinner två entrébiljetter till hemmamatchen mot Indianerna tisdagen 6 juni. Skulle flera personer få lika många rätt kommer vi dra en vinnare av dessa. Vinnaren meddelas via PM och på Instagram under morgondagen.

Dela nyheten: