Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Morgondagens hemmamatch framflyttad

Featured Image

Rospiggarna Speedway sliter verkligen stenhårt för att bli bättre på alla plan, inte bara sportsligt utan hela linan ut för vår publik, våra funktionärer, våra partners och förare. Det har vi visat!

Vi arbetar med alla medel vi har och man får inte glömma bort vart Rospiggarna var i höstas med stora ekonomiska skulder samt en bana som inte höll måttet. Vi besitter en stor kunskap och vi alla i Rospiggarna har en lång bakgrund från speedway så vi vet exakt när vi inte levererar och vad publiken vill ha. Vi förstår den besvikelsen som uppstår när vi förlorar matcher och behöver ställa in efter lång tid i regn. Med det sagt vet vi vad som krävs, sen är inte allt gjort över en natt.

Med morgondagens väderprognos och den inställda matchen mot Smederna färskt i minnet har vi tillsammans med Piraterna samt domaren valt att flytta fram morgondagens tävling på Hisstech AB Arena. Vi har även kommit överens om ett nytt datum som blir onsdagen 31 juli. Köpta biljetter inför morgondagens match gäller givetvis då istället.

Tack alla ni som stöttar oss, väl mött igen!

//Ordförande Jonas Andersson, Klubbchef Alexander Edberg

Dela nyheten: