Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Norrbil Swedish FIM Speedway Grand Prix ställs in p.g.a. Covid-19!

Featured Image

Det blir tyvärr ingen GP-tävling i Hallstavik i juli. Idag fick vi beskedet att årets Norrbil Swedish FIM Speedway Grand Prix ställs in p.g.a. Covid-19!

Ansvariga för Rospiggarnas GP-organisation har nyligen fått beskedet att tävlingarna i Sverige ställs in p.g.a. Covid-19.

”- Vi tycker naturligtvis att det är mycket tråkigt men har full förståelse för beslutet. Att som arrangör fått genomföra ett tredje GP var något som vi alla såg mycket fram emot. Dels är kunskapen kring arrangemanget för tävlingen ännu större än tidigare och dels hade Rospiggarna en väl genomarbetad plan för att kunna genomföra en riktigt bra kväll för publiken. Tyvärr blev det inte så den här gången men tack vare tidigare GP och en målmedvetenhet inom klubben att utvecklas så är Credentia Arena idag en topp arena även med internationella mått mätt och vi hoppas naturligtvis på att få visa stora evenemang och underhållning även i framtiden.”

För mer information: https://www.speedwaygp.com/news/article/8309/sweden%E2%80%99s-2020-fim-speedway-grand?fbclid=IwAR31b0L8baSuk79my9WE3W0FxTNCGFFKjohGHtETwD2R8avkc9QE6Rbeg

Dela nyheten: