Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

På tisdag fyller vi Credentia Arena!

Featured Image

Nu på tisdag 20 juni väntar en ny hemmamatch då vi välkomnar serieledande Västervik. Ikväll släpps laguppställningarna men vi kan redan nu lova att ni inte vill missa tisdagens drabbning!

Det är ingen hemlighet att Rospiggarnas ekonomi är under stor press för närvarande. Vi arbetar hårt match efter match för att kunna ta oss igenom säsongen och detta är vårt tydliga mål. Det bästa sättet du som privatperson kan stötta på är att gå på våra hemmamatcher. Ta gärna med dig en kompis, arbetskollega, granne eller hela familjen och upplev speedway i världsklass. Passa även på att gynna våra kiosker och vår souveniraffär genom att till exempel köpa något att äta, något varmt eller svalkande att dricka samt någon snygg souvenir som visar att du stöttar Rospiggarna. Stödet vi får är helt avgörande för vår framtid.

Säkra dina biljetter redan nu via tickster.com

Tillsammans fyller vi Credentia Arena!

Vi vill också påminna om morgondagens informationsmöte. Vi skulle gärna vilja träffa er och informera er om vår nuvarande situation och vad vi gör. Styrelsen kommer vara närvarande tillsammans med Peter Jansson från sportavdelningen samt lagkapten Kim Nilsson, Victor Palovaara och Kai Huckenbeck.

Ni är välkomna imorgon måndag 19 juni klockan 19.00. Vi kommer att bjuda på kaffe och kaka.

Plats: Folkets Hus, Hallstavik.

För att vi ska kunna planera och förbereda oss på bästa sätt skulle vi vara tacksamma om du kunde skicka ett mejl till info@rospiggarna.nu och meddela att du/ni kommer.

Varmt välkomna!

Dela nyheten: