Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Peter Jansson fortsätter som lagledare för Rospiggarna!

Featured Image

Nu är det klart att Peter Jansson fortsätter som lagledare för Rospiggarna även kommande säsong.

Lagledare Peter Jansson:

”- Säsongen 2020 blev inte som vi hade tänkt oss på grund av pandemin men med fantastisk hjälp från styrelsen, funktionärer samt alla som har hjälpt till runt omkring Rospiggarna i år kunde vi genomföra årets säsong. Vi blev tvungna att värva ihop ett lag två gånger och när vi hade satt ihop den nya truppen var vår målsättning att först och främst göra en riktigt bra grundserie samt att få flera förare att höja sig ytterligare ett par nivåer vilket jag tycker att vi lyckades med. Förarna har verkligen gjort ett fantastiskt jobb för föreningen och jag tycker att alla har bidragit på det sättet som vi förväntade oss. Alla har tagit sitt ansvar vilket känns väldigt inspirerande för framtiden. Det var inte många som trodde att vi skulle sluta tvåa i grundserien men vi har verkligen kämpat och fick ihop ett lag som levererade och som krigade för varenda poäng samt för varandra.

Överlag känns årets säsong väldigt positiv och jag hoppas att alla runt omkring Rospiggarna tyckte att det var roligt att följa laget och vi ska försöka göra en ännu roligare säsong 2021. Till nästa år satsar vi på att fortsätta bygga på tryggheten och kontinuiteten i laget. Jag vill gärna fortsätta jobba med samtliga förare som körde för oss i år men vi kanske måste titta på något nyförvärv för att spetsa till oss på någon position. Årets säsong har varit otroligt rolig och jag ser fram emot att få fortsätta bygga tillsammans med samtliga runt omkring Rospiggarna. Det är med stor glädje som jag ser fram emot säsongen 2021!”

Vi är oerhört stolta över att Peter Jansson har valt att förlänga. Peters kontrakt sträcker sig över säsongen 2021.

Dela nyheten: