Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Rasmus Jensen blir Rospiggarnas nya lagkapten!

Featured Image

Lagledare Peter Jansson har gjort sitt val.
Den som efterträder Andreas Jonsson som lagkapten är fjolårets snittraket Rasmus Jensen.

Rasmus Jensen ser fram emot att axla rollen som lagkapten:

”- Jag känner mig otroligt hedrad över att bli lagkapten för Rospiggarna och över det förtroende som lagledare Peter Jansson har gett mig. Jag vet inte vad som gör mig till en bra lagkapten då det är en ny uppgift för mig men jag tror att det är viktigt med en lagkapten som känner till klubben sedan tidigare och som har insikt om hur klubben har jobbat inför årets säsong. Jag tror att vi kan få en riktigt bra säsong med det laget som Peter har byggt efter omständigheterna som vi alla står inför i år. Jag ser verkligen fram emot att säsongen i Sverige snart drar igång!”

För lagledare Peter Jansson var det ett självklart val:

”- För mig var det ett självklart val. Rasmus har en positiv och glad personlighet som sprider ett lugn och glädje i laget samt är en utåtriktad person som har lätt för att kommunicera och prata med alla. Han hjälper även de andra killarna i depån med inställningar, stöttning och taktik och vi tänker Speedway lite på samma sätt. Rasmus är en bra representant för det som Rospiggarna står för: Trygghet, Glädje och Underhållning!”

Dela nyheten: