Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Revanschlystet Rospiggarna välkomnar Smederna

Featured Image

Efter gårdagens knappa förlust borta i Eskilstuna med 44-45 har vi nu återvänt hem igen. Ikväll kommer vi ge allt för att köra hem både segern och bonuspoängen när vi välkomnar Smederna till Hallstavik.

Nya förutsättningar väntar ikväll. Vi har hemmabana och det blir en del förändringar i laguppställningarna då inga danska förare är tillgängliga i och med att semifinalerna av danska mästerskapet körs parallellt. För vår del innebär det att Andreas Lyager ersätts av nyförvärvet Mateusz Szczepaniak. Vi kommer också köra riders replacement för Antonio Lindbäck på grund av personliga skäl.

För lagledare Peter Jansson finns det inget annat än vinst ikväll:

– Det är surt att förlora med en poäng men Smederna är ruggigt starka hemma och båda lagen körde bra speedway. Matchen var precis så jämn som resultatet visade. Vi kämpade på bra och gjorde vår bästa bortamatch för säsongen.

– Ikväll är det en viktig match för vår del. Det gäller att vi går in med samma fokus som igår men gör det lite bättre. Smederna kommer få se hur bra vi är på vår hemmabana. Vi ska köra hem samtliga tre poäng.

Kvällens laguppställningar:
Rospiggarna:

1. Kai Huckenbeck
2. Jakub Jamrog
3. Artem Laguta
4. Mateusz Szczepaniak
5. Antonio Lindbäck (R/R)
6. Wiktor Przyjemski
7. Victor Palovaara

Smederna:

1. Maksym Drabik (R/R)
2. Joel Andersson
3. Patryk Wojdylo
4. Kim Nilsson
5. Rohan Tungate
6. Eddie Bock
7. Philip Hellström Bängs

Aktiviteter på eventytan

Kvällens match är också årets stora familj- och föreningsmatch. Vi öppnar grindarna redan vid 16:00 med fullt av aktiviteter för hela familjen i vår eventyta. Bland annat utlovas hoppborg, autografskrivning av förarna, ponnyridning, ansiktsmålning, glass, popcorn, nya supporterprylar och mycket mera.

Säkra dina biljetter till matchen via tickster.se

Matchstart är som vanligt klockan 19:00.

Varmt välkomna till Hisstech AB Arena – arenan där det händer!

Dela nyheten: