Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Rutinerad förare ansluter till truppen!

Featured Image

Slutspelet av BAUHAUS-ligan 2022 är i full gång. Med anledning av skadorna vi har i truppen har vi enligt 28-dagars regeln valt att ta in rutinerade slovenen Matej Zagar som skadeersättare för Kai Huckenbeck.

Som permanent VM-förare 2006 och 2007 samt 2013 till och med 2021 räknas Matej Zagar som en av speedwaysportens mest rutinerade förare. På meritlistan finns även två individuella EM-guld samt flertalet guld från det individuella slovenska mästerskapet inskrivet och han har tidigare representerat klubbar som Vargarna, Piraterna och Smederna. Med Zagars anslutning breddar vi truppen ytterligare och han kommer konkurrera med övriga förare om en plats i startsjuan.

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns kul att kunna presentera Matej Zagar för rospiggspubliken, Det är en rutinerad förare som har den erfarenheten som krävs i ett slutspel. Zagar är en förare som aldrig ger sig vilket även speglar vårt lag. Det är en stilfull förare som hela tiden gör sitt yttersta för att vinna sina heat.”

Dela nyheten: