Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Säkra din biljett till Rospiggarnas nästa hemmamatch redan nu!

Featured Image

Nu kan du köpa din biljett till matchen mellan Rospiggarna VS Dackarna som körs på Credentia Arena tisdagen den 22 juni!

Biljetter till BAUHAUS-ligan kan endast köpas på nätet via Tickster. Ingen försäljning av biljetter kommer att ske på plats vid entréerna de första matcherna, för närvarande gäller anvisad sittplats till all publik!

Länk till biljettförsäljningen: https://www.tickster.com/sv/events/8tbuvnx6rz5m0l9/2021-06-22/bauhaus-ligan-rospiggarna-dackarna

Entrépriset är 220kr.

I alla biljetter ingår entré, matchprogram och parkeringsavgift.

Entrén öppnar 18.00 så länge nuvarande restriktioner gäller.

Vi kan i nuläget inte erbjuda rabatterat pris för barn och ungdomar.

Säsongskort:

Årskort och XL-kort för 2020 gäller för 2021. I och med övergången till digitalt biljettsystem kommer alla kortinnehavare att få en egen entré och tilldelas sittplatser efter gällande regler, det kan komma att påverka de förbokade sittplatserna. Rospiggarna kommer att möjligaste mån ta hänsyn till de önskemål som finns. I framtiden kan även kortinnehavare behöva boka/reservera sin entrébiljett via tickster men då till summan av 0 kr.

OBS!: Svemos och serieföreningens årskort gäller tyvärr inte förrän restriktionerna lättar. För mer information läs på Svemos hemsida.

Dela nyheten: