Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Slutspel eller inte – ikväll avgörs det!

Featured Image

Efter att den sista omgången av BAUHAUS-ligan blev framflyttad från förra veckan till idag med anledning av ovädret är det istället nu som allting ska avgöras. För vår del väntar bortamatch mot Smederna där vi måste köra in minst 42p för att ta hem bonuspoängen och ta oss vidare till slutspelet. Vi kommer däremot inte nöja oss med att lämna Eskilstuna med enbart bonuspoängen utan kommer ge allt för att återvända hem med samtliga tre poäng i bagaget.

Rospiggarna:
1) Dimitri Bergé
2) Kai Huckenbeck
3) Niels-Kristian Iversen
4) Antonio Lindbäck
5) Kim Nilsson (K)
6) Wiktor Przyjemski
7) Luke Becker

Lagledare: Peter Jansson, Piotr Zyto & Emil Lindqvist

Smederna:
1) Robert Lambert (K)
2) Jaimon Lidsey
3) Maksym Drablik
4) Timo Lahti
5) Kacper Woryna
6) Philip Hellström Bängs
7) Joel Andersson

Lagledare: Jerker Eriksson, Stefan Jarl & Felix Andersson

Lagkapten Kim Nilsson:

”- Smederna har ett bra lag och brukar vara bra när det gäller så det kommer blir en tuff match. Vi kommer åka dit och göra allt vi kan för att försöka hitta rätt så fort som möjligt och komma in i matchen på ett bra sätt. Vi har ett jämnt lag och förhoppningsvis faller det ut bra och att alla tar sina poäng.”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det kommer bli en tuff match. Smederna är alltid svåra att möta på deras hemmabana men vi kommer åka dit med siktet inställt på att vinna matchen. Vi vill ta oss vidare till slutspelet och har allting i våra egna händer. Det är upp till oss om vi vill att säsongen ska fortsätta eller inte.”

Dela nyheten: