Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Stort Tack För Säsongen 2019

Featured Image

Vi vill rikta ett hjärtligt tack till alla supportrar, publik, funktionärer, personal samt sponsorer som följt och stöttat Rospiggarna och som alltid stått upp för oss i både medgång och motgång under säsongen 2019.

Stort tack till alla ni som har kommit till HZ Bygg Arena, men även åkt på bortamatcherna, och stöttat våra Rospiggar under årets matcher och tack för ert fantastiska stöd och engagemang.

Stort tack till all personal, all banpersonal och alla ideella krafter samt sponsorer som under säsongen kämpat och jobbat hårt för Rospiggarna.

2019 var inledningsvis ett riktigt tungt år för oss rent sportsligt men förarna, lagledning, banpersonal och styrelsen jobbade på alla sätt för att avsluta grundserien med positiva känslor inför nästa år. Något vi även lyckades med då vi kom tillbaks starkare än någonsin och avslutade med tre raka segrar på hemmaplan, vilket även gjorde så att vi kunde lämna sistaplatsen och istället sluta åtta i 2019:års tabell.

Nu börjar arbetet inför säsongen 2020 på allvar och målet är att återigen vara i toppen av tabellen samt ha ett sånt slagkraftigt lag som möjligt för att kunna slåss om topplaceringarna.

Hoppas ni följer alla spännande nyheter och förarsläpp som kommer under hösten och vintern på våra sociala medier samt på hemsidan!

/Rospiggarna Speedway

Dela nyheten: