Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Stötta Rospiggarna under kvällens match!

Featured Image

Det är ingen hemlighet att Rospiggarnas ekonomi är under stor press för tillfället. Vi arbetar hårt match efter match för att kunna ta oss igenom säsongen och detta är vårt tydliga mål. Igår kallade vi till ett extrainsatt informationsmöte där vi berättade mer om det läge vi befinner oss i. Det var en stor skara folk som slöt upp och vi märkte verkligen av hur stor betydelse klubben har för våra medlemmar och publik. Mer information om gårdagens möte kommer senare under veckan.

Det bästa sättet du som privatperson kan stötta på är att gå på våra hemmamatcher. Ta gärna med dig en kompis, arbetskollega, granne eller hela familjen och upplev speedway i världsklass. Passa även på att gynna våra kiosker och vår souveniraffär genom att till exempel köpa något att äta, något varmt eller svalkande att dricka samt någon snygg souvenir som visar att du stöttar Rospiggarna. Stödet vi får är helt avgörande för vår framtid.

Har du inte möjlighet att medverka plats under kvällens match går det även att skänka valfritt belopp via swish.

Vårt swishnummer är: 1232681708

Alla medel, stora som små, är varmt välkomna!

Dela nyheten: