Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Timo Lahti klar för säsongen 2021!

Featured Image

Efter två säsonger i Lejonen valde Timo Lahti att återvända hem till Roslagen igen inför årets säsong. Comebacken blev en stor succé och nu har Timo glädjande nog valt att förlänga!

Timo Lahti:

”- Det känns bra att fortsätta i Rospiggarna och för mig var det ett enkelt val att förlänga. Nästa säsong kommer att bli min tionde i klubben och varje gång jag kommer till banan i Hallstavik känns det som att komma hem. Jag känner till banan bra och jag hoppas att jag kan hjälpa laget att nå våra mål under säsongen 2021. Tack till teamledningen för att ni tror på mig. Låt oss hoppas att covid-19 kommer att lugna ner sig inför kommande säsong så vi kan få tävla inför publik igen!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns väldigt bra att få fortsätta jobba tillsammans med honom under nästa års säsong. Timo återvände till Rospiggarna inför årets säsong och har gjort det väldigt bra. Han har varit stabil hela tiden och var en av stöttepelarna i årets lag. Jag är helt övertygad om att han kommer fortsätta hålla den nivån som han hade i år samt fortsätta leverera bra med poäng både hemma och borta. Timo kommer vara en väldigt viktig del i nästa års lagbygge.”

Vi är oerhört stolta över att Timo Lahti har valt att förlänga.
Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021 och hans ingångssnitt kommer att bli 1,358.

Foto: Roffe Lundstedt / www.speedwayfoto.com

Dela nyheten: