Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Tuff bortamatch i Kumla: ”Får prata ihop oss och komma tillbaka starkare nästa vecka”

Featured Image

Efter förra veckans seger på hemmaplan var det ett laddat Rospiggarna som begav sig till Kumla för returmötet. Indianerna visade sig dock vara rejält revanschsugna och var svåra att få stopp på.

Under tisdagen körde vi returmötet mot Indianerna. Efter de fyra första heaten var det helt lika i matchen. Därefter körde våra motståndare in fyra femettor i rad och ryckte ifrån rejält. Den här gången var de numret större och vann matchen med 60-30. Indianerna tog också hand om bonuspoängen.

Lagledare Peter Jansson ger sin syn på matchen:

– Det känns riktigt surt. Vi är med bra fyra första heaten sen tar Indianerna fyra femettor i rad och vi lyckas inte få stopp på det. Idag är det bara två förare som kommer upp i nivå och när vi redan har en förare borta blir det alldeles för ihåligt. Det blir en hel del att fundera på under resan hem sen får vi prata ihop oss och komma tillbaka starkare nästa vecka.

Rospiggsförarnas poäng:

1. Jakub Jamróg: 2 (1,0,01)
2. Kai Huckenbeck: R/R
3. Antonio Lindbäck: 10 (2,1,3,3,R,1)
4. Victor Palovaara: 1 (R,0,1)
5. Wiktor Przyjemski: 4+2 (2*,0,1*,1,0)
6. Kacper Pludra: 3 (1,FX,0,2,F,0)
7. Andreas Lyager: 10 (3,3,1,1,0,2)

Efter matchen drogs en vinnare av vårt 50/50-lotteri. Vinnare blev lottnummer 242 som vann 2 470 kronor.

Nästa vecka tar vi nya tag då dubbelmöte mot Smederna väntar. Vi kommer inleda borta i Eskilstuna på tisdag 2 juli för att sedan köra returmötet dagen därpå, onsdag 3 juli, hemma i Hallstavik.

Säkra dina biljetter till onsdagens hemmamatch redan nu:

https://secure.tickster.com/sv/u87c5xz3eejev3c/products

Dela nyheten: