Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Tuff hemmamatch igår!

Featured Image

Sedan vi kom tillbaka efter uppehållet har vi haft två tuffa matcher som båda två har slutat i förlust. Vi har även varit tvungna till att köra sena riders replacement då vi har flera förare på skadebänken och igår när ytterligare två förare fick utgå under matchen då de slog upp gamla skador blev det för tufft att hålla ihop det. Vi önskar våra skadade förare ett snabbt tillfrisknande och siktar på att komma tillbaka starkare nästa tisdag då returmötet mot Indianerna väntar borta i Kumla.

Lagledare Peter Jansson:

”- Det var en oerhörd tuff förlust igår. Man ska inte skylla på banan men det var mycket drag i den, för mycket fäste, vilket inte passade oss då vi har två förare i laget som är handskadade som var tvungna att utgå. Vi inledde matchen bra sen springer siffrorna iväg lite väl mycket. Indianerna har ett bra lag och när man märker att det inte biter riktigt blir det lite uppgivet. Nu får vi bita i det sura äpplet och smälta matcherna. Samtidigt gäller att det inte deppa ihop utan vi får åka hem och fundera på vad vi ska göra annorlunda nästa vecka. Det kommer bli tufft även då men det är inte en omöjlighet.”

Rospiggsförarnas poäng:
1) Kai Huckenbeck: 14p+1 (3,2,1,3,3,1,1)
2) Grzegorz Zengota: R/R
3) Wiktor Przyjemski: 6p (3,1,1,0,R,1)
4) Dimitri Bergé: 7p (0,R,3,1,1,2)
5) Kim Nilsson: 2p (R,2)
6) Victor Palovaara: 6p+1 (2
,3,1,0,0)
7) Johannes Stark: 1p (1,0,0,0)

Dela nyheten: