Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Tuffa bortamatcher väntar!

Featured Image

Efter att det har gått lite drygt två veckor sedan vi besegrade Piraterna hemma på Credentia Arena väntar returmötet mot nuvarande tabelltrean under morgondagen. Redan dagen efter, onsdagen 19 juli, är det dags för ytterligare en bortamatch då vi beger oss vidare till Målilla för att ta oss an serietvåan Dackarna. Det är alltså två tuffa bortamatcher som väntar under veckan där vi kommer ge allt för att fortsätta vara med i kampen om slutspelet.

Morgondagens laguppställningar:

Piraterna:
1) Przemyslaw Pawlicki
2) Pawel Przedpelski
3) Oskar Fajfer (K)
4) Oskar Polis
5) Piotr Pawlicki
6) Peter Ljung
7) Jonathan Ejnermark

Lagledare: Daniel Davidsson

Rospiggarna:
1) Niels-Kristian Iversen*
2) Kim Nilsson (R/R)
3) Timo Lahti
4) Dimitri Bergé
5) Kai Huckenbeck
6) Antonio Lindbäck
7) Victor Palovaara (K)

Lagledare: Peter Jansson & Piotr Zyto

  • Med flera förare skadade i truppen har vi valt att agera och tar in den rutinerade danska föraren Niels-Kristian Iversen. Iversen kommer köra båda veckans bortamatcher.

Lagledare Peter Jansson:

”- Det ska bli roligt att komma igång igen. På grund av den skadesituationen vi har i laget har vi valt att in Niels-Kristian Iversen. Han har kört för Piraterna tidigare och brukar hitta runt bra även i Målilla. Utöver Iversen har vi ytterligare tre förare i Kai, Antonio & Victor som har kört för Piraterna tidigare så vi besitter bra kunskaper om den banan. Det är två viktiga matcher som väntar. Helst vill jag vinna båda men vi måste vinna minst en av de för att fortsätta vara med på slutspelståget.”

Har du inte möjlighet att vara på plats i Motala imorgon kommer matchen sändas live på ESS-play. För att se sändningen behöver du ha ett månadsabonnemang för 249 kr/månaden. Som månadsabonnent på ESS-play kommer du även kunna se alla matcher i BAUHAUS-ligan 2023.

Dela nyheten: