Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Välkommen till Rospiggarna: Christoffer Selvin!

Featured Image

Uppvuxen i Hasselfors och med Indianerna som moderklubb väljer nu Christoffer Selvin att ansluta till Rospiggarna.

Christoffer fick redan i ung ålder känna på racingen då hans pappa är gammal speedwayförare. Sin första tävling på 85cc gjorde han under 2008 och debuten på storcykel var säsongen 2015. Under årets säsong representerade han Indianerna både i BAUHAUS-ligan samt allsvenskan men han har även kört för klubbar som Örnarna & Lejonen. Christoffer har också varit en del av svenska juniorlandslaget.

Christoffer Selvin:

”- Rospiggarna är en seriös klubb där man kan få bra stöd och hjälp både på och utanför banan. Jag ser därför fram emot att utvecklas och ta nästa steg i karriären tillsammans med klubben. Vi kommer både ha ett roligt och bra lag under 2023 och det känns som vi kan gå hur långt som helst. Det ska bli otroligt roligt att få representera Rospiggarna i BAUHAUS-ligan nästa år. Jag är riktigt taggad på säsongen 2023!”

Sportchef Thomas Viktorsson:

”- ”Christoffer är en ung talang som vi tror mycket på. Han kommer att konkurrera om reservplatserna. Vi kommer ge både Christoffer och Johannes Stark ett stort utrymme att utvecklas som förare. Detta är en del av föryngringen i Rospiggarnas trupp. Vi ser detta som ett långsiktigt projekt och på sikt ska de ta steget upp till de ordinarie platserna.”

Vi är glada över att Christoffer har valt att ansluta till oss. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2023 och hans ingångssnitt kommer bli 0,500.

Dela nyheten: