Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Välkommen Till Sverige & Rospiggarna: Ryan Douglas!

Featured Image

Den 26-åriga australiensaren Ryan Douglas har gjort stort avtryck i Brittiska ligorna där han bland annat representerade Scunthorpe Scorpions i fem års tid, 2013-2017.

I år körde Ryan för Wolverhampton Wolves i Brittiska Högstaligan, SGB Premiership, samt Leichester Lions i Brittiska Andraligan som även stod som ligavinnare av årets SGB Championship.
Ryan slutade även på en tredjeplats i årets The Championship Riders Individual.

På meritlistan finns även ett flertal deltagande i Australienska Mästerskapet samt silver i Australienska U21-Mästerskapet 2014 inskrivet.

Lagledare Peter Jansson är nöjd över nyförvärvet:

” – Ryan Douglas är helt ny i Sverige men är en förare som bjuder på bra Speedway. Jag fick ett tips om honom från en gemensam bekant.

Ryan är tänkt som ”Back-Up förare” och har därmed ingen given plats i laget utan kommer att få kriga till sig en plats i laget och Ryan kan i framtiden bli riktigt bra i Hallstavik.

Jag tror att publiken kan förvänta sig en härlig och entusiastisk förare med en avslappnande ”Australiensisk stil” samt en förare som bjuder på spektakulär och publikvänlig Speedway.”

Vi är stolta över att Ryan Douglas har valt att göra sin Sverige-debut hos oss.
Kontraktet sträcker sig över säsongen 2020 och hans ingångsnitt kommer att bli 1,250.

Dela nyheten: