Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Välkomna till säsongspremiären på Hisstech AB Arena

Featured Image

Storsatsning på sociala medier, familjeaktiviteter i eventbyn och nytt arenanamn. Det är bara några av satsningarna som har gjorts inför årets säsong. När det ikväll är dags för hemmapremiären välkomnar vi er varmt till Hisstech AB Arena.

Åtta månader har gått sedan det kördes elitspeedway i Hallstavik senast. Under den tiden har det hänt mycket i föreningen. En del av satsningarna har redan presenterats medan en del kommer märkas av under kvällens match. En stor nyhet är att arenan byter namn. Under årets säsong kommer vi kunna välkomna er till Hisstech AB Arena. Hisstech AB är ett fullserviceföretag för drift, service och reparationer av hissar, trappor, portar och liknande anläggningar. Deras verksamhetsområde är Mälardalsregionen med Stockholm.

För motståndet i premiärmatchen står fjolårets bronsmedaljör Lejonen. Ser vi till deras lag får vi bland annat se fyrfaldiga världsmästaren Bartosz Zmarzlik, VM-föraren Dominik Kubera och svenska toppföraren Oliver Berntzon. Vi kontrar med förare som VM-föraren Kai Huckenbeck, polska framtidslöftet Wiktor Przyjemski samt rutinerade svenska färaren Antonio Lindbäck.

Kvällens laguppställningar:

Rospiggarna:
1) Dimitri Bergé
2) Wiktor Przyjemski
3) Kai Huckenbeck
4) Jakub Jamróg
5) Antonio Lindbäck (K)
6) Victor Palovaara
7) Oskar Polis

Lejonen:
1) Dominik Kubera (K)
2) Mateusz Cierniak
3) Oliver Berntzon
4) Bartosz Zmarzlik
5) Kacper Woryna
6) Sammy Van Dyck
7) Casper Henriksson

Väskförbud

För närvarande råder väskförbud på Hisstech AB Arena. Detta efter ett beslut av polismyndigheten. Det kommer inte vara tillåtet att ta med sig väskor som är större än 40x40x20cm (höjd-bredd-djup) in på arenan. Med bakgrund av polisens beslut att förbjuda väskor vid våra arrangemang är medhavd mat och dryck heller inte tillåtet. Försäljning av mat och dryck finns inne på arenan.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov att ha med sig väska in på matchen eller för personer med barn som har behov av skötväska inklusive mat. Tillåtna väskor kommer att kontrolleras av personal vid inpassering.

Aktiviteter i eventbyn

Vi längtar efter att få se er på plats på arenan igen. Matchstarten är som vanligt klockan 19:00 men vi kan lova er att ni vill vara med redan från 17:00 när grindarna öppnar. I vår eventby som ligger i anknytning till entrén kommer det hända en hel del spännande aktiviteter för hela familjen hela tiden fram till matchstart. Ni kommer bland annat kunna mingla med våra samarbetspartners, låta barnen hoppa i hoppborgen och se konstnären Hans Gustafsson skulptera ett verk förknippat med speedwaysporten. Till hjälp har han sin extra vässade motorsågskedja.

Säkra dina biljetter till matchen via tickster.se

Varmt välkomna till Hisstech AB Arena!

Dela nyheten: