Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Viktiga poäng står på spel under kvällens välgörenhetsmatch

Featured Image

Efter förra veckans bittra förlust är det ett revanschlystet Rospiggarna som återvänder till Hisstech AB Arena. För motståndet står Indianerna.

Med en vinst samt fyra förluster ligger vi just nu på en sjundeplats i tabellen. Till kvällens match är Andreas Lyager tillbaka i laguppställningen. Samtidigt gör det löpande snittet att fredagens vinnare av SGP2 Wiktor Przyjemski går ner på reservplats.

𝐑𝐨𝐬𝐩𝐢𝐠𝐠𝐚𝐫𝐧𝐚:
1. Andreas Lyager
2. Jakub Jamrog
3. Kai Huckenbeck
4. Kacper Pludra
5. Antonio Lindbäck
6. Wiktor Przyjemski
7. Victor Palovaara

Indianerna har inlett säsongen med två vinster samt två förluster. I motståndarlaget får vi bland annat se tidigare rospiggsförare som Szymon Wozniak, Patryk Dudek & Gleb Chugunov.

𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚𝐧𝐞𝐫𝐧𝐚:
1. Szymon Wozniak
2. Tom Brennan
3. Patryk Dudek
4. Jonatan Grahn
5. Krzysztof Buczkowski
6. Rasmus Karlsson
7. Gleb Chugunov

Dagens match kommer inte bara vara viktig i kampen om en slutspelsplats, det är också årets välgörenhetsmatch. En tredjedel av sponsorintäkterna skänks oavkortat till Barncancerfonden i samarbete med FEEL for LIFE.

𝐀𝐤𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐢 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐲𝐭𝐚𝐧
Matchstart är som vanligt klockan 19:00 men vi kan lova er att ni vill vara med redan från 17:00 när grindarna öppnar. I vår eventyta som ligger i anknytning till entréerna kommer det vara fullmatat med aktiviteter för hela familjen.

Säkra dina biljetter till matchen via tickster.se

Varmt välkomna till Hisstech AB Arena för kvällens viktiga match där vi tillsammans kan göra skillnad!

Dela nyheten: