Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ungdomspartner

Vår framtid börjar här

Vi ska vinna SM-guld med minst tre lokala förare i laget. Det är vår stora målsättning och tack vare engagerade medlemmar, fantastiska volontärer och starka samarbeten ser framtiden ljus ut för föreningen.

Arbetet mot ett SM-guld börjar redan i speedwayskolan. En lyckad satsning som vi hoppas att fler klubbar i landet tar efter och hit är alla barn från fem år och uppåt välkomna. Med lånad utrustning får barnen lära sig sporten och träffa nya kompisar tillsammans med pedagogiska ledare och föräldrarna hejandes längs ovalen. 

Många av våra förare på ungdomssidan i dag började sin resa i speedwayskolan och kan nu triumfera med både landslagsuppdrag och stora framgångar på banan. 

Vi satsar stort på våra barn och ungdomar och de kommande åren ser vi fler lokala talanger som kommer att knacka på dörren till elitverksamheten och ta oss närmre vårt stora mål. 

Som partners till oss stöttar ni inte bara vårt arbete mot ett SM-guld. Ni stöttar också hela vår bredd- och ungdomsverksamhet, som för oss är en precis lika viktig del av föreningen som representationslaget. Alla våra partners erbjuds även tillgång till ett starkt nätverk med företagare som kan ge er goda kontakter och nya affärer. Tillsammans blir vi starkare.

UNGDOMSPARTNER 2024

Gillar du det vi gör och vill vara med och bidra till en ännu bättre ungdomsverksamhet? Bli ungdomspartner. Dina pengar går direkt till barn- och ungdomsverksamheten.

Kontakta oss för mer information