Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dags för Rospiggarna att ge sig in i slutspelskampen

Featured Image

Två veckor har gått sedan vi körde match senast. Ikväll är det dags att ge oss ut på banan igen. På körschemat står ett nytt försök att köra den tidigare uppskjutna hemmamatchen mot Smederna.

Med två vinster och sex förluster parkerar vi för tillfället på en sjundeplats i tabellen. Ikväll står viktiga poäng på spel för oss i kampen om en slutspelsplats. När vi mötte Smederna borta förlorade vi med 44-45 vilket ger våra motståndare övertag med en poäng i fighten om bonuspoängen. I vårt lag får vi se lokala förmågan Dante Johansson göra sin elitseriedebut, tidigare världsmästaren Artem Laguta göra sin hemmadebut medan polska framtidslöftet Kacper Pludra är tillbaka i startsjuan.

Rospiggarna:

1. Kai Huckenbeck (K)
2. Jakub Jamróg
3. Artem Laguta
4. Victor Palovaara
5. Wiktor Przyjemski
6. Kacper Pludra
7. Dante Johansson

Smederna ligger just på en fjärdeplats i tabellen efter fem vinster samt fyra förluster. De förlorade sin match igår borta mot Dackarna så det är förmodligen ett revanschsuget motståndarlag vi välkomnar till Hisstech AB Arena.

Smederna:

1. Michael Jepsen Jensen
2. Frederik Jakobsen
3. Kim Nilsson (K)
4. Patryk Wojdylo
5. Vadim Tarasenko
6. Philip Hellström Bängs
7. Joel Andersson

Säkra dina biljetter redan nu via tickster.se

Var du på plats på arenan när tävlingen blev inställd förra gången gäller din köpta biljett igen mot uppvisande av sparad biljett, kvitto eller liknande.

Aktiviteter på eventytan

Vi öppnar grindarna 17:00 med fullt av aktiviteter för hela familjen i vår eventyta. Bland annat utlovas hoppborg, nya supporterprylar, NYC Burgers foodtruck, marknad och mycket mera.

50/50-lotteriet

Vill du stötta Rospiggarna lite extra. Köp då en lott och var med i vårt 50/50-lotteri. Allt överskott går direkt till våra ungdomar, prova-på-verksamhet samt vår nya speedwayskola.

Klicka på länken: https://lotty.se/rospiggarnaspeedway och köp din lott redan nu.

Första heatet startar klockan 19:00.

Varmt välkomna till Hisstech AB Arena – arenan där det händer!

Dela nyheten: