Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Daniel Henderson förlänger!

Featured Image

Lagbygget pågår för fullt och vi kan nu presentera att 2020-års stora genombrott Daniel Henderson är nästa förare som tar plats i Rospiggstruppen 2022. Efter årets säsong som hastigt avslutades på grund av skadan som Daniel råkade ut för är vi otroligt glada över att rehabiliteringen går bra och att han känner sig redo för sin tredje säsong hos oss!

Daniel Henderson:

”- När frågan kom från Peter Jansson och sportchefen Thomas Viktorsson om jag ville förlänga med Rospiggarna fanns det aldrig en tvekan. Likväl dom som jag själv var osäkra på min framtid om jag ens kunde köra speedway nästa år efter min skada men när beskedet kom från läkarna att allt är grönt bara jag sköter min rehab så var vi överens direkt. Trots att jag bara varit i Rospiggarna i två år så känner jag mig verkligen som hemma i klubben. Atmosfären i föreningen är bra och andas verkligen Speedway. När jag passerar Gulf-macken och åker in i Hallstavik blir jag positiv direkt. Vi har byggt upp en bra och nära relation i klubben där det bara finns möjligheter. Jag hoppas verkligen jag får stanna i Rospiggarna ett antal år framöver!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det är otroligt glädjande att Daniel Henderson har valt att förlänga och det kändes ganska naturligt. Daniel har kommit in bra i Rospiggsfamiljen under de två säsongerna som han har kört för oss och passar perfekt in i både laget och föreningen. Det här året blev inte som han hade tänkt sig då han råkade ut för den fruktansvärda olyckan under en match i Allsvenskan. Nästa år måste vi ha lite tålamod med honom. Daniel kommer inte åka ut och tävla förrän han själv känner sig redo för det. Han finns med i truppen och är tilltänkt att ta en plats i laget men det får ta den tid det tar. Det är en bra kille att ha att göra med och är en viktig pusselbit i lagbygget inför säsongen 2022!”

Vi är glada över att Daniel Henderson har valt att förlänga. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2022 och hans ingångssnitt kommer bli 0,500.

Dela nyheten: