Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Tack för din tid i Rospiggarna Peter Jansson

Featured Image

Tisdagens bortamatch mot Lejonen blev inte bara säsongens sista för elitlaget. Det blev också Peter Janssons sista som lagledare för Rospiggarna Speedway.

Sedan Peter Jansson klev in i Rospiggarna under mitten av säsongen 2019 har han genom sitt engagemang, fingertoppkänsla och trygga hand lett laget till framgångar. Ser vi tillbaka på de fem åren han har varit hos oss går det att summera med fyra slutspel varav tre semifinaler och ett brons. Detta trots att vi har varit nederlagstippade. Hans motto har varit att satsa både kontinuerligt men också på en jämnhet vilket sannerligen givit resultat trots ett struligt sista år.

Ordförande Jonas Andersson:

– Vi vill rikta ett stort tack till Peter för det arbete och engagemang han har lagt ner under sin tid hos oss. Peter har med sitt stora lugn, vänliga approach och positiva attityd förgyllt vardagen för alla runt föreningen och varit nyckeln till framgångarna som varit trots den strama budget han fått arbeta med under åren. Hans insatser har varit uppskattade och betytt mycket för klubben. Vi önskar Peter all lycka i framtiden.

Peter Jansson:

– Jag vill passa på att tacka alla funktionärer och publik i Hallstavik som varit med och bidragit under de här åren. Det har var väldigt trevligt och lärorikt att lära känna alla. Vi har kämpat rejält och tog oss till tre semifinaler tillsammans. Jag är stolt över att få ha varit lagledare för Rospiggarna. Jag önskar alla rospiggsfans och föreningen en fartfylld framtid.

Stort tack för allt Peter Jansson!

Dela nyheten: