Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Victor Palovaara klar för säsongen 2022!

Featured Image

Rospiggarnas lagbygge fortsätter och vi kan nu presentera Victor Palovaara som den fjärde föraren att ansluta till nästa års Rospiggstrupp.

Efter tre säsonger i Vetlanda väljer nu Victor Palovaara att lämna klubben för att köra för Rospiggarna under säsongen 2022. Victor har tidigare erfarenheter från banan i Hallstavik då han representerade oss i Allsvenskan 2013. På meritlistan finns bland annat ett brons i junior-VM 2014 när han representerade Sverige, två individuella JSM-silver samt körning i samtliga individuella SM-finaler sedan 2016 inskrivet.

Victor Palovaara:

”- Jag ser verkligen fram emot att köra för Rospiggarna nästa säsong då det känns som att jag kommer kunna ta nästa steg i min karriär och nå det som jag känner att jag har i mig i klubben. Det kommer bli en riktigt rolig säsong med bra killar i laget vilket jag tror kommer hjälpa mig att ta nästa steg. Jag vill hjälpa laget att gå hela vägen och tycker vi har ett bra lag som kommer kunna gå riktigt långt. Mina mål är alltid att vinna och jag siktar på att höja mitt snitt till 1,500. Jag har också som mål att ta mig till finalheatet för att där ta en pallplats i nästa års individuella SM-final. Slutligen vill jag säga att jag är riktigt taggad på att komma till Hallstavik. Vi ses nästa år!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det ska bli väldigt roligt att se Victor Palovaara köra för Rospiggarna nästa säsong. Det är en kille som jag verkligen tror på och han tar ett steg i utvecklingen för varje år. Han åker väldigt bra på banan i Hallstavik, han har fått lära känna föreningen och det känns som han trivs bra i klubben. Victor är en av ligans bästa 0,500:or och med det ingångsnittet kommer han vara en av de som börjar på reserven men har all potential att öka snittet och vara med och utmana om en ordinarie plats under säsongen. Jag är övertygad om att han kommer vara med och kriga tills målflaggan är passerad samt att han kommer fortsätta utvecklas även nästa säsong. Han har väldigt bra uppbackning hemifrån och hela hans team utstrålar professionalitet!”

Vi är glada över att Victor Palovaara har valt att ansluta till oss. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2022 och hans ingångsnitt kommer bli 0,500.

Dela nyheten: